Gerber Bear Grylls Fire Starte

 
 
 
 

      

 
 
 
 
 
 

Curierul DPD România

Prețul  transportului prin curierul DPD România este 20  de  lei.

Transportul prin curierul este  asigurat de către societatea de transporturi DPD România. Timpul standard de înmânare după  EXPEDIERE din depozitul nostru este următoarele 3 sau 5 zile lucrătoare.

Despre expedierea produsului veți fi informat prin e-mail.  Timpul de Expediere a produsului este trecut cu litere mari la fiecare produs separat.  La unele produse acest timp este căteva zile, iar la altele chiar căteva saptămâni.

Curierul societății DPD înmânează colete între orele: 8:00 – 17:00.

Clientul este informat despre colet printr-un e-mail de notificare, care conține numărul comenzii, eventual și valoarea coletului și adresa de livrare,  care poate fi schimbată în caz de nevoie și se stabiește și timpul de preluare. În unele cazuri dacă nu stabiliți timpul de preluare și nu este vorba despre un colet cu greutate mare,  este mai  favorabil să preluați coletul  la locul de muncă,  fiindcă curierul înmânează coletele între orele 8:00 – 17:00. Dacă curierul nu vă poate găsi  la adresa specificată, mai încearcă încă o înmânare gratuită. Locul și timpul stabilește telefonic sau prin e-mail cu d-voastră.

În cazul nelămuririlor sau orice fel de întrebări, ne contactați aici.

 
 

Gerber Bear Grylls Fire Starte

Timp de livrare
Expediem: 25-35 zile
Cod produs:G0987
Producător: Bear Grylls
Prețul Dvs.: 87 lei
 
 
 

Gravură


Descriere

Gerber Bear Grylls Fire Starte

Cuțitele Gerber au început cu producția lor  în anul 1939 în Portland, Oregon. Gerber este marcă americană, câreia produsele au renumele și importanța globală. Cuțitele Gerber sunt recomandate pentru vânatori, armată și meșteșugari.  Toate cuțitele Gerber sunt proiectate în Portland.

Bear Grylls este bârbat, care îndrăgește aventrurile. Este înscris și în cartea recordurilor  Guiness, ca primul bârbat britanic, de vârstă de 23, care a doborât Mount Everest. Avanturieriștii Bear Grylls și Gerber  s-au unit,  ca să producă o serie de cuțite, unelte și echipamente pentru supraviețuire. Cuțitele Gerber Bear Grylls Survival Series  combină  o serie de 70 de ani a producției meșteșugărești  de cuțite cu experiențele fostului instructor de supraviețuire și a soldatului  din Forțele speciale britanice. Cuțitele Gerber Bear Grylls sunt destinate în condiții cele mai extreme.   

Detalii despre produs:

Stivuitor mic și compact are o construcție rezistentă la apă, astfel îl menține în condiții de siguranță și uscate. De stivuitor Bear Grylls Foc starte  aparține și  fluierul pe cablul de siguranță. 

Gerber Bear Grylls fire starte

·         Greutatea lamei:  74 g

·         Lungime totală: 122 mm

Transport