Böker - Böker Plus Tech Tool City 5 01BO804

 
 
 
 

      

 
 
 
 
 
 

Curierul DPD România

Prețul  transportului prin curierul DPD România este 20  de  lei.

Transportul prin curierul este  asigurat de către societatea de transporturi DPD România. Timpul standard de înmânare după  EXPEDIERE din depozitul nostru este următoarele 3 sau 5 zile lucrătoare.

Despre expedierea produsului veți fi informat prin e-mail.  Timpul de Expediere a produsului este trecut cu litere mari la fiecare produs separat.  La unele produse acest timp este căteva zile, iar la altele chiar căteva saptămâni.

Curierul societății DPD înmânează colete între orele: 8:00 – 17:00.

Clientul este informat despre colet printr-un e-mail de notificare, care conține numărul comenzii, eventual și valoarea coletului și adresa de livrare,  care poate fi schimbată în caz de nevoie și se stabiește și timpul de preluare. În unele cazuri dacă nu stabiliți timpul de preluare și nu este vorba despre un colet cu greutate mare,  este mai  favorabil să preluați coletul  la locul de muncă,  fiindcă curierul înmânează coletele între orele 8:00 – 17:00. Dacă curierul nu vă poate găsi  la adresa specificată, mai încearcă încă o înmânare gratuită. Locul și timpul stabilește telefonic sau prin e-mail cu d-voastră.

În cazul nelămuririlor sau orice fel de întrebări, ne contactați aici.

 
 

Böker - Böker Plus Tech Tool City 5 01BO804

Timp de livrare
Expediem: 25-35 zile
Cod produs:01BO804
Producător: Böker
Preţ iniţial: 309 lei
Prețul Dvs.: 299 lei
Economisiţi: 3 %
 
 
 

Gravură


Descriere

Böker - Böker Plus Tech Tool City 5 01BO804

Cuțitele de vânătoare Boker, producția lor a  început în Germania în secolul al 17 - lea. După o perioadă scurtă de timp, cuțite Boker s-au clasat printre produse top din Germania și țările vecine. În a doua jumătate a secolului al 19 - lea, o parte din  familia Boker sa mutat în SUA, unde au fondat  o nouă fabrică a lor.

În în perioada actuală, cuțite Boker sunt fabricate în Germania, Statele Unite ale Americii, Argentina, China și sunt comercializate sub nume de brand Magnum. Cuțite de buzunar Boker sunt produse în trei linii: Boker, Boker Plus si  Magnum. Producția de cuțite Boker constă în principal din cuțite de buzunar, cutite de vânătoare, cutite de asalt, cuțite EDC. Experiența lor vastă în producția de  cuțite  îmbinată cu  cu materiale de calitate și abordări contemporane, ceea ce asigură producția unui un cuțit  perfect proiectat pentru condiții grele. Cuțite Boker sunt fabricate în conformitate cu  designerii proprii sau  sau  după  modele  renumiților maiștri de cuțite.  Cuțite de buzunar cu lamele perfecte și din materialele de o calitate excelentă nu sunt doar perfect complement de design, dar  de asemenea  și un ajutor ajutor incredibil de util cu diferite sarcini.

Seria Boker este realizată manual. Cuțit de înaltă calitate este conceput pentru cei, care apreciază ceva special. Veți găsi o selecție largă de cuțite de buzunar clasice până la  cuțite de buzunar damasciene.

Seria Boker Plus oferă instrumente ale căror funcții au fost special dezvoltate și testate pentru utilizatorii profesioniști. Boker Plus  cuțitele tactice sunt inovatoare în design și caracteristici concepute pentru utilizarea de zi cu zi.

Seria Magnum formează un cutit cu un raport preț-performanță de neînvingere. Veți găsi o selecție largă de cuțite din toate categoriile de ex. cuțite tradiționale de buzunar, cuțite de vânătoare, cuțite de vânătoare și multe altele. 

Detalii despre produs:

Böker - Böker Plus Tech Tool City 5 01BO804

·         Greutatea lamei: 160 g

·         Lungime totală: 167 mm

·         Lungimea lamei: 71 mm

·         Tipul de otel : 12C27

·         Duritate: 56-58 HRC

·         Material mâner: G10

 

Transport