CDS SURVIVAL KNIFE HOBBIT

 
 
 
 

      

 
 
 
 
 
 

Curierul DPD România

Prețul  transportului prin curierul DPD România este 20  de  lei.

Transportul prin curierul este  asigurat de către societatea de transporturi DPD România. Timpul standard de înmânare după  EXPEDIERE din depozitul nostru este următoarele 3 sau 5 zile lucrătoare.

Despre expedierea produsului veți fi informat prin e-mail.  Timpul de Expediere a produsului este trecut cu litere mari la fiecare produs separat.  La unele produse acest timp este căteva zile, iar la altele chiar căteva saptămâni.

Curierul societății DPD înmânează colete între orele: 8:00 – 17:00.

Clientul este informat despre colet printr-un e-mail de notificare, care conține numărul comenzii, eventual și valoarea coletului și adresa de livrare,  care poate fi schimbată în caz de nevoie și se stabiește și timpul de preluare. În unele cazuri dacă nu stabiliți timpul de preluare și nu este vorba despre un colet cu greutate mare,  este mai  favorabil să preluați coletul  la locul de muncă,  fiindcă curierul înmânează coletele între orele 8:00 – 17:00. Dacă curierul nu vă poate găsi  la adresa specificată, mai încearcă încă o înmânare gratuită. Locul și timpul stabilește telefonic sau prin e-mail cu d-voastră.

În cazul nelămuririlor sau orice fel de întrebări, ne contactați aici.

 
 

CDS SURVIVAL KNIFE HOBBIT

Timp de livrare
Expediem: 24 ore
Cod produs:SURVIVAL KNIFE HOBBIT
Producător: CDS
Preţ iniţial: 239 lei
Prețul Dvs.: 219 lei
Economisiţi: 8 %
 
 
 

Gravură


Descriere

CDS  Cutit  SURVIVAL  HOBBIT

Cuțite CDS provin din orașul spaniol Albacete, care este renumit pentru producția tradițională de cuțite. În acest domeniu, tradiția de artă se  transmiste din generație în generație. La fabricarea lamei de oțel se utilizează CDS 440C - 58 MV, și Sandvik 12C27. Mânere cuțitelor CDS sunt realizate din lemn sau Mikarta. Cuțitele CDS sunt căutate pentru calitatea lor înaltă la prețuri accesibile, la toate tipuri de cutite: cuțite turistice,de vânătoare și cuțite de buzunar. 

Detalii produs:

CDS RĂMÂNERE CUTIT HOBBIT

·         Greutatea lamei:  85 g

·         Lungime totală:  150 mm

·         Lungimea lamei:  70 mm

·         Grosimea lamei:  4 mm

·         Tipul de oțel : MV-58

·         Duritate:  HRC

·         Material mâner:  Micarta 

·         Carcasă:  Kydex

Transport