Leatherman XL MOLLE SHEATH - BLACK

 
 
 
 

      

 
 
 
 
 
 

Curierul DPD România

Prețul  transportului prin curierul DPD România este 20  de  lei.

Transportul prin curierul este  asigurat de către societatea de transporturi DPD România. Timpul standard de înmânare după  EXPEDIERE din depozitul nostru este următoarele 3 sau 5 zile lucrătoare.

Despre expedierea produsului veți fi informat prin e-mail.  Timpul de Expediere a produsului este trecut cu litere mari la fiecare produs separat.  La unele produse acest timp este căteva zile, iar la altele chiar căteva saptămâni.

Curierul societății DPD înmânează colete între orele: 8:00 – 17:00.

Clientul este informat despre colet printr-un e-mail de notificare, care conține numărul comenzii, eventual și valoarea coletului și adresa de livrare,  care poate fi schimbată în caz de nevoie și se stabiește și timpul de preluare. În unele cazuri dacă nu stabiliți timpul de preluare și nu este vorba despre un colet cu greutate mare,  este mai  favorabil să preluați coletul  la locul de muncă,  fiindcă curierul înmânează coletele între orele 8:00 – 17:00. Dacă curierul nu vă poate găsi  la adresa specificată, mai încearcă încă o înmânare gratuită. Locul și timpul stabilește telefonic sau prin e-mail cu d-voastră.

În cazul nelămuririlor sau orice fel de întrebări, ne contactați aici.

 
 

Leatherman XL MOLLE SHEATH - BLACK

Timp de livrare
Expediem: 8-15 zile
Cod produs:930371
Producător: Leatherman
Preţ iniţial: 117 lei
Prețul Dvs.: 101 lei
Economisiţi: 14 %
 
 
 

Gravură


Descriere

Leatherman XL MOLLE SHEATH - BLACK

Puzdro z materiálu nylon MOLLE so suchým zipsom na zadnej strane.

Navyše v ňom môžete nosiť náradie, ktoré potrebujete k údržbe svojho Mutu. Vnútri puzdra sa skrýva vnútorné vrecko pre prídavné bity.

Podrobnosti o produkte:

Leatherman XL MOLLE SHEATH - BLACK

Vnútorná kapacita: 5 "x 1.5" x .9 "

Je vhodné pro:  SURGE, SURGE BLACK, MUT, MUT BLACK, MUT EOD

 

Transport