Kresadlo LIGHT MY FIRE Army 2.0 CoCo Shell

 
 
 
 

      

 
 
 
 
 
 

Curierul DPD România

Prețul  transportului prin curierul DPD România este 20  de  lei.

Transportul prin curierul este  asigurat de către societatea de transporturi DPD România. Timpul standard de înmânare după  EXPEDIERE din depozitul nostru este următoarele 3 sau 5 zile lucrătoare.

Despre expedierea produsului veți fi informat prin e-mail.  Timpul de Expediere a produsului este trecut cu litere mari la fiecare produs separat.  La unele produse acest timp este căteva zile, iar la altele chiar căteva saptămâni.

Curierul societății DPD înmânează colete între orele: 8:00 – 17:00.

Clientul este informat despre colet printr-un e-mail de notificare, care conține numărul comenzii, eventual și valoarea coletului și adresa de livrare,  care poate fi schimbată în caz de nevoie și se stabiește și timpul de preluare. În unele cazuri dacă nu stabiliți timpul de preluare și nu este vorba despre un colet cu greutate mare,  este mai  favorabil să preluați coletul  la locul de muncă,  fiindcă curierul înmânează coletele între orele 8:00 – 17:00. Dacă curierul nu vă poate găsi  la adresa specificată, mai încearcă încă o înmânare gratuită. Locul și timpul stabilește telefonic sau prin e-mail cu d-voastră.

În cazul nelămuririlor sau orice fel de întrebări, ne contactați aici.

 
 

Kresadlo LIGHT MY FIRE Army 2.0 CoCo Shell

Timp de livrare
Expediem: 24 ore
Cod produs:Army 2.0 CoCo Shell
Producător: Light My Fire
Preţ iniţial: 95 lei
Prețul Dvs.: 85 lei
Economisiţi: 11 %
 
 
 

Gravură


Descriere

Podrobnosti o produkte:

Kresadlo LIGHT MY FIRE FIRESTEEL Army 2.0 CoCo Shell

Vylepšené kresadlo novej generácie, s ktorým oheň založíte ešte ľahšie za akéhokoľvek počasia, v akejkoľvek nadmorskej výške.

Nový Swedish FireSteel 2.0 ® druhej generácie tiež dostal nový dizajn, šnúrku vo farbe kresadla a zabudovanú bezpečnostnú píšťalku. Vďaka iskrám, ktoré dosahujú až 3000 ° C, sa toto kresadlo stalo populárnym najmä pre poľovníkov, rybárov, milovníkov kempingov. Svoje miesto si tiež našlo v domácnostiach, kde je používané k podpalovaniu kachlí, krbov a vonkajších grilov.

Transport