Swibo Victorinox - sťahovací nôž 5.8427.18

 
 
 
 

      

 
 
 
 
 
 

Curierul DPD România

Prețul  transportului prin curierul DPD România este 20  de  lei.

Transportul prin curierul este  asigurat de către societatea de transporturi DPD România. Timpul standard de înmânare după  EXPEDIERE din depozitul nostru este următoarele 3 sau 5 zile lucrătoare.

Despre expedierea produsului veți fi informat prin e-mail.  Timpul de Expediere a produsului este trecut cu litere mari la fiecare produs separat.  La unele produse acest timp este căteva zile, iar la altele chiar căteva saptămâni.

Curierul societății DPD înmânează colete între orele: 8:00 – 17:00.

Clientul este informat despre colet printr-un e-mail de notificare, care conține numărul comenzii, eventual și valoarea coletului și adresa de livrare,  care poate fi schimbată în caz de nevoie și se stabiește și timpul de preluare. În unele cazuri dacă nu stabiliți timpul de preluare și nu este vorba despre un colet cu greutate mare,  este mai  favorabil să preluați coletul  la locul de muncă,  fiindcă curierul înmânează coletele între orele 8:00 – 17:00. Dacă curierul nu vă poate găsi  la adresa specificată, mai încearcă încă o înmânare gratuită. Locul și timpul stabilește telefonic sau prin e-mail cu d-voastră.

În cazul nelămuririlor sau orice fel de întrebări, ne contactați aici.

 
 

Swibo Victorinox - sťahovací nôž 5.8427.18

Timp de livrare
Expediem: 5-8 zile
Cod produs:5.8427.18
Producător: Swibo Victorinox
Preţ iniţial: 137 lei
Prețul Dvs.: 128 lei
Economisiţi: 7 %
 
 
 

Gravură


Descriere

Swibo Victorinox - sťahovací nôž 5.8427.18

Kuchynské nože Swibo ponúkajú radu profesionálnych kuchynských nožov vyrobených z najlepších dostupných materiálov. Rukoväte nožov Swibo sú ergonomicky tvarované bez mikropórov a k čepeli sú pripevňované zatavením, na základe čoho poskytujú optimálnu hygienickú ochranu. Tieto nože sa dajú sterilizovať do 120°C a je možné ich umývyť v umývačke riadu. Nože Swibo sú mimoriadne ostré a veľmi ľahko sa udržiavajú. 

Podrobnosti o produkte:

Swibo Victorinox - sťahovací nôž 5.8427.18

·         Dĺžka čepele: 180 mm

Transport