Despre noi

 
 
 
 

      

 
 
 
 
 
 

Curierul DPD România

Prețul  transportului prin curierul DPD România este 20  de  lei.

Transportul prin curierul este  asigurat de către societatea de transporturi DPD România. Timpul standard de înmânare după  EXPEDIERE din depozitul nostru este următoarele 3 sau 5 zile lucrătoare.

Despre expedierea produsului veți fi informat prin e-mail.  Timpul de Expediere a produsului este trecut cu litere mari la fiecare produs separat.  La unele produse acest timp este căteva zile, iar la altele chiar căteva saptămâni.

Curierul societății DPD înmânează colete între orele: 8:00 – 17:00.

Clientul este informat despre colet printr-un e-mail de notificare, care conține numărul comenzii, eventual și valoarea coletului și adresa de livrare,  care poate fi schimbată în caz de nevoie și se stabiește și timpul de preluare. În unele cazuri dacă nu stabiliți timpul de preluare și nu este vorba despre un colet cu greutate mare,  este mai  favorabil să preluați coletul  la locul de muncă,  fiindcă curierul înmânează coletele între orele 8:00 – 17:00. Dacă curierul nu vă poate găsi  la adresa specificată, mai încearcă încă o înmânare gratuită. Locul și timpul stabilește telefonic sau prin e-mail cu d-voastră.

În cazul nelămuririlor sau orice fel de întrebări, ne contactați aici.

 
 

Despre noi

Euro-cutite.ro,

este un magazin online, care se specializează la cuțite și accesorii pentru cuțite.

Oferim  cuțite de vânătoare, cuțite pentru aruncare, cuțite ceramice, cuțite automate, și multe altele. Printre sortimentul nostru în afară de cuțite veți găsi și accesorii practici pentru turism și  timp liber. 

Vă aducem cuțite  de la producători din  diferite colțuri ai lumii ca de exemplu: USA, Germania, Japonia, Rusia. Cuțitele sunt  împârțite în categorii transparente,  care vă permit să vă orientați foarte repede în magazinul nostru. 

Scopul nostru este de a oferi clienților nu numai marfa de calitate, dar și o abordare profesională. Personalul nostru este amabil de a vă răspunde la întrebările d-voastre  legate  de cuțite, folosirea lor,  diponibilitatea  lor în depozit  sau  la diferite  nelămuriri  în orice  moment. Ne dorim,  să vă  oferim o  cumpărare simplă și sigură în  magazinul nostru on-line.

Nu  stați pe gânduri și  puneți-ne  eventualele întrebări, comentarii, Vă vom răspunde cu  drag. Contactați-ne prin email info@euro-knife.com.  Sperăm, că veți fi mulțumiți la maxim  cu serviciile noaste. Vă dorim o cumpărare plăcută.

Echipa voastă Euro-Cuțite.ro

Citeşte mai departe...