Plăţi

 
 
 
 

      

 
 
 
 
 
 

Curierul DPD România

Prețul  transportului prin curierul DPD România este 20  de  lei.

Transportul prin curierul este  asigurat de către societatea de transporturi DPD România. Timpul standard de înmânare după  EXPEDIERE din depozitul nostru este următoarele 3 sau 5 zile lucrătoare.

Despre expedierea produsului veți fi informat prin e-mail.  Timpul de Expediere a produsului este trecut cu litere mari la fiecare produs separat.  La unele produse acest timp este căteva zile, iar la altele chiar căteva saptămâni.

Curierul societății DPD înmânează colete între orele: 8:00 – 17:00.

Clientul este informat despre colet printr-un e-mail de notificare, care conține numărul comenzii, eventual și valoarea coletului și adresa de livrare,  care poate fi schimbată în caz de nevoie și se stabiește și timpul de preluare. În unele cazuri dacă nu stabiliți timpul de preluare și nu este vorba despre un colet cu greutate mare,  este mai  favorabil să preluați coletul  la locul de muncă,  fiindcă curierul înmânează coletele între orele 8:00 – 17:00. Dacă curierul nu vă poate găsi  la adresa specificată, mai încearcă încă o înmânare gratuită. Locul și timpul stabilește telefonic sau prin e-mail cu d-voastră.

În cazul nelămuririlor sau orice fel de întrebări, ne contactați aici.

 
 

Opţiuni de plată

Posibilități de plată

Cumpărărturile pe eshop al nostru se pot  face foarte simplu. Vă oferim la dispoziție mai multe posibilități de plată online moderne și sigure. Este de ajuns să vă alegeți aceea,  care vă este cea mai favorabilă.

  1. Plata la livrare

Pentru marfa  veți plăti în  numerar la preluarea marfei de la poștașul,  curierul DPD România, sau  personal  în Locurile de preluare. Vă rugăm, pregătiți-vă suma precisă, fiindcă comisionarul, care efectueză livrarea, nu trebuie să aibă întotdeauna bani mărunți.

  1. Plata din transferul prin cont bancar

Pentru marfa puteți plăti din transferul prin contul bancar al vostru în contul nostru sau prin ordin de plată din oficiul poștal sau filiala băncii. În cazul, în care veți alege acest sistem de plată, vom expedia marfa în momentul, în care plata v-a fi acontată în contul nostru. Dacă aveți contul într-o altă instituție bancară decît   banca UNI CREDIT  ROMANIA, plata poate dura și două zile.

Marfa v-a fi exediată doar după primirea plății în contul nostru:

      IBAN RON: RO75 BACX 0000 0014 4115 6000

      SWIFT: BACXROBU

Simbolul constant: 008

Simbolul variabil:  numărul comenzii D-voastre

 

  1. Plata online prin  cartela de credit

Plata prin card de credit și debit VISA, VISA Electron, Mastercard și Maestro este cel mai răspândit sistem de plată în întreaga lume. Avantajul lui este, că prin acest sistem de plată puteți efectua plata indiferent în ce  țară, sau ce bancă  a fost eliberat cardul d-voastră. Funcționeză la fel ca și internetbanking,   dar în loc de numărul de cont   treceți datele despre cardul vostu. După ce trimiteți comanda, și alegeți opțiunea „Plătește“, veți fi îndreptați spre portalul de plată GoPay, unde veți alege  plata prin card,  veți completa datele necesare și trimiteți plata. Noi nu vom avea nici un acces la  datele cardului vostru. O securitate foarte înaltă a portalului GoPay este asigurat pri standardul de asigurare 3D/Secure stabilit de asociațiile a cardurilor VISA și MasterCard, care elimină posibilitatea de abuz a cardurilor la plată prin internet. Totodată și transferul  întreg a datelor  este criptat și asigurat de protocolul HTTPS.

Notă: în nici un  caz nu putem să ajungem la datele de conectare în cont sau datele despre cardul vostru, astea completați întotdeauna pe portalul băncii respective. Datele despre contul  și cardul vostru  sun accesibile doar pentru  banca d-voastră și nimeni altul  nu poate avea acces la ele.

  1. Plata prin intermediul serviciului PayPal

Prin PayPal plătiți pentru cumpărărturile voaste cu ajutorul cardului sau prin PayPal al vostru.

PayPal  este defapt cel mai răspândit sistem de plată, folosit la online plăți pe internet și poate fi folosit de orice posesor de adresa e-mail.  La PayPal  sunt conturile evidențiate sub adresa de e-mail, și nu sub numărul de cont, cum suntem obișnuți la noi din  băncile obișnuite.

PayPal azi aparține printre cele mai răspândite și cele mai sigure on/line sisteme de plată pe internet. Serviciile lui folosesc mai mult ca 100 de milioane de oameni din întrega lume, în 103 de țări.

Defapt pentru siguranța lui și universalitatea lui am ales și noi acest sistem de plată PayPal, ca să vă oferim plata înte voi, clienții noștri, și magazinul nostru online www.euro-cutite.ro  sistemul  acceptă cardurile VISA, VISA Electron, Maestro, și American expres.

Cum se procedează plata prin PayPal?

Foarte simplu. Dacă doriți în magazinul nostru online Euro-cutite.eu să plătiți cu ajutorul PayPal, nu este necesar să vă configurați contul PayPal. Este de ajuns,  dacă la cumpărare alegeți ca modul de plată PayPal. După trimiterea comenzii vi se vor cere să completați numărul de card,  termenul de valabilitate și codul de siguranță. Dacă aveți deja contul Paypal deja configurat, veți putea să vă conectați la el, și să trimiteți plata.

Notă: În nici un  caz nu putem să ajungem la datele de conectare în cont sau datele despre cardul vostru, astea completați întotdeauna pe portalul băncii respective. Datele despre contul  și cardul vostru  sun accesibile doar pentru  banca d-voastră și nimeni altul  nu poate avea acces la ele.

Portalul de plată este din păcate doar în limba engleză, și deoarece nu sunt paginile noastre, nu avem posibilitatea de a le traduce.