Gravare

 
 
 
 

      

 
 
 
 
 
 
 
 

Curierul DPD România

Prețul  transportului prin curierul DPD România este 20  de  lei.

Transportul prin curierul este  asigurat de către societatea de transporturi DPD România. Timpul standard de înmânare după  EXPEDIERE din depozitul nostru este următoarele 3 sau 5 zile lucrătoare.

Despre expedierea produsului veți fi informat prin e-mail.  Timpul de Expediere a produsului este trecut cu litere mari la fiecare produs separat.  La unele produse acest timp este căteva zile, iar la altele chiar căteva saptămâni.

Curierul societății DPD înmânează colete între orele: 8:00 – 17:00.

Clientul este informat despre colet printr-un e-mail de notificare, care conține numărul comenzii, eventual și valoarea coletului și adresa de livrare,  care poate fi schimbată în caz de nevoie și se stabiește și timpul de preluare. În unele cazuri dacă nu stabiliți timpul de preluare și nu este vorba despre un colet cu greutate mare,  este mai  favorabil să preluați coletul  la locul de muncă,  fiindcă curierul înmânează coletele între orele 8:00 – 17:00. Dacă curierul nu vă poate găsi  la adresa specificată, mai încearcă încă o înmânare gratuită. Locul și timpul stabilește telefonic sau prin e-mail cu d-voastră.

În cazul nelămuririlor sau orice fel de întrebări, ne contactați aici.

 
 

Gravare

Gravura cuțitelor vă oferim ca un serviciu suplimentar.

    Cuțitele, pe care le cumpărați de la noi, le putem decora  conform cerințelor D-voastre  prin  gravură  și ambalaj decorativ. Astfel se obține un cadou original,  care este unic și  are o valoare mai  mare pentru persoana,  care îl primește.  Aproape fiecare din cuțitele cumpărate  la noi, pot fi  gravate  pe lamă, mâner  sau pe ambalaj.  Totul  depinde de  tipul cuțitului și de gravura aleasă. Puteți să vă alegeți  gravura manuală pe mâner,  gravura cu laser pe mâner, sau monograma  manuală.  Gravura poate fi efectuată în metal, lemn, piele sau material plastic. Este foarte importanat, ca suprafața, pe care doriți gravura, să fie  dreaptă, nu bombată.

      Motivul  creat prin gravură nu este pictat, deci nu se șterge,  dimpotriva este  durabil,  efectuos și rezistent în  timp, la uzură mecanică, și în  condiții meteorologice. Cuțitele, care sunt împodobite cu gravura inițialelor,  numelui întreg, textelor mai scurte sau  ornamentelor  mai  simple, pot folosi ca un cadou original și de neuitat pentru apropiații D-voastră. Astfel de cuțite sunt un cadou potrivit la orice evenimente ca ziua onomastică, aniversări..., sau numai pentru  bucurie proprie.   

 

La comandă este de ajuns să adaugați în coș tipul  gravurii pe  care o doriți în comentarii, la comandarea marfei scrieți textul dorit, iar noi Vă vom contacta prin email sau telefonic, să sabilim detalii și să vă informăm în ce locuri poate fi gravura efectuată. Totul  depinde, de tipul cuțitului ales și lungimea textului pe care  doriți să fie gravat.

Puteți să vă  alegeți  din trei tipuri de gravură:

Gravură cu laser

Este o tehnologie specială de imprimare, care folosește razele de laser,  unde  cu ajutorul unei paste se  arde pe suprafața dată   motivul  negru  dorit.  Această metodă este recomandată mai ales pentu părțile metalice și lemnoase a cuțitului. Nu este  recomandată pentru cuțitele acoperite cu  straturi (cuțitele  negrede).

Gravura în mâner  

      În  acest  caz se folosește  la fel gravura cu laser, dar  spre diferența față de metoda precedentă razele de laser ard materialul în adîncime  fără  să  folosescă   pasta   și astfel se crează inscripția dorită. Această inscripție  este  fără colorant negru. Materialele optime sunt materiale plastice,  pielea, lemnul.

Gravura manuală

 La  această metodă se folosește polizorul  de diamant,  cu ajutorul căruia  sculptând  în adâncimea materialului se crează motivul, textul, litere dorite. Gravura cu ajutorul  micropolizorului manual necesită o coordonare  de mâini  foarte precisă, deoarece motivul se transmite pe suprafața fără  șablon. La piesele,  care sunt  gravate manual, se adaugă și  valoarea  artistică și totodată  se  mărește valoarea personală pentru posesor.

 

Ambalaj decorativ       

Dacă  doriți să  faceți cadou la cineva  cuțitele cumpărate  de la noi, vă oferim și ambalaj  decorativ.

Toate metode   de gravură sunt  absolut  igienice.