Leatherman Raptor

 
 
 
 

      

 
 
 
 
 
 

Curierul DPD România

Prețul  transportului prin curierul DPD România este 20  de  lei.

Transportul prin curierul este  asigurat de către societatea de transporturi DPD România. Timpul standard de înmânare după  EXPEDIERE din depozitul nostru este următoarele 3 sau 5 zile lucrătoare.

Despre expedierea produsului veți fi informat prin e-mail.  Timpul de Expediere a produsului este trecut cu litere mari la fiecare produs separat.  La unele produse acest timp este căteva zile, iar la altele chiar căteva saptămâni.

Curierul societății DPD înmânează colete între orele: 8:00 – 17:00.

Clientul este informat despre colet printr-un e-mail de notificare, care conține numărul comenzii, eventual și valoarea coletului și adresa de livrare,  care poate fi schimbată în caz de nevoie și se stabiește și timpul de preluare. În unele cazuri dacă nu stabiliți timpul de preluare și nu este vorba despre un colet cu greutate mare,  este mai  favorabil să preluați coletul  la locul de muncă,  fiindcă curierul înmânează coletele între orele 8:00 – 17:00. Dacă curierul nu vă poate găsi  la adresa specificată, mai încearcă încă o înmânare gratuită. Locul și timpul stabilește telefonic sau prin e-mail cu d-voastră.

În cazul nelămuririlor sau orice fel de întrebări, ne contactați aici.

 
 

Leatherman Raptor

Timp de livrare
Expediem: 8-15 zile
Cod produs:831742
Producător: Leatherman
Preţ iniţial: 495 lei
Prețul Dvs.: 446 lei
Economisiţi: 10 %
 
 
 

Gravură


Descriere

Leatherman Raptor

LETHAERMAN RAPTOR ponúka potrebné nástroje pre profesionálov, ktoré sú potrebné pre bezpečnú prácu v núdzovej situácii a pri tom ich všetky máte hneď po ruke. RAPTOR bol vyvinutý v spolupráci s tímom terénnych lekárov, záchranárov a požiarnych špeciálnych jednotiek. Ak hľadáte nástroj, ktorý je presne vhodný k špecifickej práci ľudí, ktorí každý deň zachraňujú ľudské životy, je LEATHERMAN RAPTOR tou správnou voľbou. 

Podrobnosti o produkte:

Leatherman Raptor

·         Dĺžka v zatvorenom stave: 127 mm

·         Hmotnosť: 164 g

·         Dĺžka čepele: 48 mm

·         Puzdro:

 

 Multifunkčné náradie obsahuje 6 funkcií:

1. Skládacie lekárske nožnice z ocele 420HC

2. Rezak bezpečnostných pásov

3. Rezak prsteňov

4. Pravítko (5 cm) 

5. Kľúč na kyslíkové fľaše

6. Nástroj na rozbitie skla z karbidu wolframu (extrémně tvrdý materiál) 

 

Transport