Mikov - Fixir 232-XH-2 KP

 
 
 
 

      

 
 
 
 
 
 

Curierul DPD România

Prețul  transportului prin curierul DPD România este 20  de  lei.

Transportul prin curierul este  asigurat de către societatea de transporturi DPD România. Timpul standard de înmânare după  EXPEDIERE din depozitul nostru este următoarele 3 sau 5 zile lucrătoare.

Despre expedierea produsului veți fi informat prin e-mail.  Timpul de Expediere a produsului este trecut cu litere mari la fiecare produs separat.  La unele produse acest timp este căteva zile, iar la altele chiar căteva saptămâni.

Curierul societății DPD înmânează colete între orele: 8:00 – 17:00.

Clientul este informat despre colet printr-un e-mail de notificare, care conține numărul comenzii, eventual și valoarea coletului și adresa de livrare,  care poate fi schimbată în caz de nevoie și se stabiește și timpul de preluare. În unele cazuri dacă nu stabiliți timpul de preluare și nu este vorba despre un colet cu greutate mare,  este mai  favorabil să preluați coletul  la locul de muncă,  fiindcă curierul înmânează coletele între orele 8:00 – 17:00. Dacă curierul nu vă poate găsi  la adresa specificată, mai încearcă încă o înmânare gratuită. Locul și timpul stabilește telefonic sau prin e-mail cu d-voastră.

În cazul nelămuririlor sau orice fel de întrebări, ne contactați aici.

 
 

Mikov - Fixir 232-XH-2 KP

Timp de livrare
Expediem: 8-15 zile
Cod produs:232-XH-2 KP
Producător: Mikov
Preţ iniţial: 176 lei
Prețul Dvs.: 166 lei
Economisiţi: 6 %
 
 
 

Gravură


Descriere

Mikov - Fixir 232-XH-2 KP

Nože Mikov pochádzajú z českého mesta Mikulášovice. Spoločnosť  Mikov je dlhodobým a svetovo uznávaným výrobcom širokého sortimentu nožov, ktorý je  dobre známy predovšetkým vďaka tomu, že okrem tradične vysokej kvality svojich výrobkov, ponúka sortiment, ktorý oslovuje široké spektrum zákazníkov. Vyrába lovecké nože, vreckové nože, zatváracie nože, armádne nože, kuchynské nože, mäsiarske nože, remeselnícke nože, rybárske nože , športové nože a špeciálne nože. 

Podrobnosti o produkte:

Mikov - Fixir 232-XH-2 KP

·         Hmotnosť noža: 120 g

·         Celková dĺžka:  106 mm

·         Dĺžka čepele: 80 mm

·         Typ ocele: 440A

·         Tvrdosť: 56 HRC

·         Materiál rukoväte: plast

·         Puzdro: Koža 

Vreckový nôž obsahuje 2 funkcií:

  1. uzatváracia veľká

  2. pílka

Transport