Sanrenmu

 
 
 
 

      

 
 
 
 
 
 
Sanrenmu

Cuțitele Sanrenmu  fac parte din cuțitele cu o perfonmanță foarte înaltă, care sunt caracteristice cu prelucrare a  suprafeței finale și cu  o construcție foarte bună. Cuțitele Sanrenmu oferă un raport  formidabil între preț și calitate. Sanrenmu este o societate Chineză,  care la producția cuțitelor folosesște cele mai noi tehnologii. De multe ori este închiriată de firme mari, care produc  cuțite, dar la astfel de cuțite nu plătiți numai calitatea,  dar și numele de firmă. Societatea Sanrenmu este renumită prin experiențele bogate în producția de cuțite, de aceea oferă și  un sortiment propriu, care este  format din Cuțite  tactice, Cuțite  Outdoor, EDC, Mini cuțite. Printre cuțite tactice se numără și seria  de cuțite automate de 9 inch propuse pentru o variabilitate maximă cu  garanția calității. Cuțitele Outdoor  sunt  cuțite automate de 7 inch potrivite  pentru ori ce  tip  de  expediție a voastră. ECD cuțite sunt  potrivite  pentru folosirea  zilnică. Mini cuțite formează  o serie de cuțite automate compuse din  4 straturi. Sanremu adaptează cuțitele sale întotdeauna cerințelor crescătoare a clienților. 

 
 

Curierul DPD România

Prețul  transportului prin curierul DPD România este 20  de  lei.

Transportul prin curierul este  asigurat de către societatea de transporturi DPD România. Timpul standard de înmânare după  EXPEDIERE din depozitul nostru este următoarele 3 sau 5 zile lucrătoare.

Despre expedierea produsului veți fi informat prin e-mail.  Timpul de Expediere a produsului este trecut cu litere mari la fiecare produs separat.  La unele produse acest timp este căteva zile, iar la altele chiar căteva saptămâni.

Curierul societății DPD înmânează colete între orele: 8:00 – 17:00.

Clientul este informat despre colet printr-un e-mail de notificare, care conține numărul comenzii, eventual și valoarea coletului și adresa de livrare,  care poate fi schimbată în caz de nevoie și se stabiește și timpul de preluare. În unele cazuri dacă nu stabiliți timpul de preluare și nu este vorba despre un colet cu greutate mare,  este mai  favorabil să preluați coletul  la locul de muncă,  fiindcă curierul înmânează coletele între orele 8:00 – 17:00. Dacă curierul nu vă poate găsi  la adresa specificată, mai încearcă încă o înmânare gratuită. Locul și timpul stabilește telefonic sau prin e-mail cu d-voastră.

În cazul nelămuririlor sau orice fel de întrebări, ne contactați aici.

 
 
Nivelul preţurilor