Beltrame Stiletto kevra plastic

 
 
 
 

      

 
 
 
 
 
 

Curierul DPD România

Prețul  transportului prin curierul DPD România este 20  de  lei.

Transportul prin curierul este  asigurat de către societatea de transporturi DPD România. Timpul standard de înmânare după  EXPEDIERE din depozitul nostru este următoarele 3 sau 5 zile lucrătoare.

Despre expedierea produsului veți fi informat prin e-mail.  Timpul de Expediere a produsului este trecut cu litere mari la fiecare produs separat.  La unele produse acest timp este căteva zile, iar la altele chiar căteva saptămâni.

Curierul societății DPD înmânează colete între orele: 8:00 – 17:00.

Clientul este informat despre colet printr-un e-mail de notificare, care conține numărul comenzii, eventual și valoarea coletului și adresa de livrare,  care poate fi schimbată în caz de nevoie și se stabiește și timpul de preluare. În unele cazuri dacă nu stabiliți timpul de preluare și nu este vorba despre un colet cu greutate mare,  este mai  favorabil să preluați coletul  la locul de muncă,  fiindcă curierul înmânează coletele între orele 8:00 – 17:00. Dacă curierul nu vă poate găsi  la adresa specificată, mai încearcă încă o înmânare gratuită. Locul și timpul stabilește telefonic sau prin e-mail cu d-voastră.

În cazul nelămuririlor sau orice fel de întrebări, ne contactați aici.

 
 

Beltrame Stiletto kevra plastic

Timp de livrare
Expediem: 24 ore
Cod produs:kevra plastic
Producător: Beltrame
Preţ iniţial: 227 lei
Prețul Dvs.: 206 lei
Economisiţi: 9 %
 
 
 

Gravură


Descriere

 Beltrame Stiletto kevra plastic

cuțite Beltrame sunt fabricate în Italia din anul 1953. Compania a fost fondată de Frank Beltram. Secretul acestor cuțite Stiletto este o parte a istoriei Maniago, care a fost transmisă din tată în fiu. Frank deja ca băiat ajuta pe tatăl său în fabrică, unde mai târziu a început să lucreze ca ucenic la tata. În plus a participat la școala tradițională de cuțite, unde a învățat totul despre diferitele materiale și cele mai noi tehnologii de procesare și a diferitelor stiluri de proiectare. În 1958, Frank și familia sa a început să producă cuțite automate. După  un an  ce lucrează în fabrică tatăl lui Frank a murit de un atac de cord, Frank a fondat compania Beltrame. În următorii ani a continuat studiile și cercetările sale privind lamele, materiale adecvate și proiectare. După o perioadă scurtă de timp, au apărut pe piață imitații ieftine din Taiwan,  a cuțitelor tradiționale Stiletto italiane. Deci, Frank a trebuit să se confrunte cu o nouă problemă. Din fericire, calitatea acestor cuțite ieftine vorbește de la sine, fiecare colector știe, că acestea nu pot fi comparate cu pumnalul real Beltrame. Cuțite Beltrame au primit recunoaștere pentru cei mai exigenți clienți în lume datorită pasiunii lui Frank pentru aceste cuțite. La fabricarea lamelor cu ajutorul experienței sale extinse, el a dobândit la o vârstă fragedă. În 2005 cuțite Beltrame au primit un certificat de calitate Maniago, care a depășit standardele europene de calitate. Acest lucru înseamnă că aceste cuțite sunt testate anual pentru materiale de calitate. 

Detalii despre produs:

Beltrame Stiletto  kevra plastic

·         Greutatea lamei:  105 g

·         Lungime totală:  214 mm

·         Lungime lama:  88 mm

·         Grosimea lamei:  3 mm

·         Tipul de oțel : W.1.4034 din oțel inoxidabil

·         Duritate:  56 HRC

·         Material Mâner: plastic albastru

Transport